IpHost Status Page

Εκτεταμένη επίθεση στο δίκτυο
της IpHost

15:35 μ.μ.:
Τα συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης μας δείχνουν ότι η κίνηση στο δίκτυο βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα. Οι υπηρεσίες παραμένουν προσβάσιμες από όλους και τα αιτήματα εξυπηρετούνται κανονικά.
Παρακαλούμε τους πελάτες μας να μας αναφέρουν αμέσως οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσλειτουργία ενδεχομένως παρατηρήσουν με τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους ώστε να ελεγχθεί άμεσα από το τεχνικό μας τμήμα.

Ευχαριστούμε και πάλι για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

 

13:25 μ.μ.:
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει σημειωθεί νέο περιστατικό επίθεσης και η κίνηση στο δίκτυο παραμένει ομαλή. Όλες οι υπηρεσίες είναι κανονικά προσβάσιμες από όλους και τα αιτήματα εξυπηρετούνται χωρίς πρόβλημα. Η στενή παρακολούθηση του δικτύου συνεχίζεται.

 

12:05 μ.μ.:
Παρατηρούμε ότι πλέον η επίθεση βρίσκεται σε ύφεση και το δίκτυο είναι γενικά προσβάσιμο χωρίς διακοπές. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι έχει αντιμετωπιστεί πλήρως το πρόβλημα.
Είμαστε σε επαγρύπνηση και παρακολουθούμε διαρκώς την κίνηση ώστε να  αντιμετωπίσουμε τυχόν νέο κύμα επίθεσης.

 

10:20 π.μ.:
Σε εξέλιξη βρίσκεται, τα τελευταία δύο 24ωρα, επίθεση στο δίκτυο της IpHost.
Οι μηχανισμοί ασφαλείας του δικτύου την αντιμετωπίζουν με επιτυχία, ωστόσο, δεν είναι δυνατό να αποφύγουμε εξ’ ολοκλήρου τα downtimes δευτερολέπτων.
Ολιγόλεπτες διακοπές πρόσβασης στο δίκτυο παρατηρούνται ανά διαστήματα. Όλοι οι τεχνικοί εργάζονται ανελλιπώς για την αντιμετώπιση της επίθεσης.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους πελάτες μας για την κατανόηση και την υπομονή τους.