IpHost Status Page

Σύντομες διακοπές διασύνδεσης

13:15 π.μ.:
Το πρόβλημα έχει επιλυθεί πλήρως και η δικτυακή διασύνδεση έχει επανέλθει σε πλήρη και ομαλή λειτουργία. Ο υπεύθυνος δικτύου και οι μηχανισμοί ελέγχου που διατηρούμε παρακολουθούν το δίκτυο ώστε να επιβεβαιώσουν ότι παραμένει σταθερό και πως όλα τα αιτήματα εξυπηρετούνται σωστά. Στο εξής δεν θα υφίσταται κάποια διακοπή στην σύνδεση με την υπηρεσία σας.

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την κατανόηση.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

 

12:45 πμ:
Προ περίπου 45 λεπτών εμφανίστηκε ξαφνική δυσλειτουργία στον δικτυακό εξοπλισμό της υποδομής μας το οποίο επηρεάζει το σύνολο των υπηρεσιών φιλοξενίας που παρέχουμε. Δυστυχώς, επηρεάζονται όλοι οι πελάτες μας, όπως επίσης και εμείς (site, account κλπ), και όλοι θα παρατηρήσουμε μικρές σύντομες διακοπές στην διασύνδεση με τις υπηρεσίες. Ο υπεύθυνος δικτύου μας εργάζεται για την επίλυση του ζητήματος και ήδη έχουν γίνει εργασίες προς την οριστική επίλυση του. Ευελπιστούμε να επιτευχθεί το συντομότερο η πλήρης επίλυση του προβλήματος.

Τονίζουμε ότι δεν υφίσταται κάποιο πρόβλημα σε επίπεδο server (vm, dedicated) ή hypervisor. Όλα τα συστήματα λειτουργούν κανονικά. Το ζήτημα έχει εντοπιστεί και αντιμετωπίζεται σε επίπεδο δικτύου.

Το τεχνικό τμήμα είναι στη διάθεση των πελατών για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία.