IpHost Status Page

Αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο IpHost λόγω επίθεσης

12:35 μ.μ.:
Τα συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης μας δείχνουν ότι η κίνηση στο δίκτυο βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα. Οι υπηρεσίες παραμένουν προσβάσιμες από όλους και τα αιτήματα εξυπηρετούνται κανονικά. Παρακαλούμε τους πελάτες μας να μας αναφέρουν αμέσως οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσλειτουργία ενδεχομένως παρατηρήσουν με τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους ώστε να ελεγχθεί άμεσα από το τεχνικό μας τμήμα.

Ευχαριστούμε και πάλι για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

 

11:25 π.μ.:
Έπειτα από τις τελευταίες ενέργειες των διαχειριστών δικτύου, δεν έχει σημειωθεί νέο περιστατικό επίθεσης και η κίνηση στο δίκτυο παραμένει ομαλή. Όλες οι υπηρεσίες είναι κανονικά προσβάσιμες από όλους και τα αιτήματα εξυπηρετούνται χωρίς πρόβλημα. Η στενή παρακολούθηση του δικτύου συνεχίζεται.

 

11:05 π.μ.:
Παρατηρούμε ότι, ενώ φαινόταν η επίθεση να βρίσκεται σε ύφεση και το δίκτυο να είναι γενικά προσβάσιμο (αν και με καθυστερήσεις), ένα νέο κύμα επίθεσης ξεκίνησε ξανά. Οι διαχειριστές του δικτύου βρίσκονται σε διαδικασία αντιμετώπισης του νέου κύματος.

 

10:45 π.μ.:
Μόλις ξεκίνησε επίθεση στο δίκτυο της IpHost με στόχο συγκεκριμένη ip.
Οι μηχανισμοί ασφαλείας του δικτύου την αντιμετωπίζουν με επιτυχία, ωστόσο, δεν είναι δυνατό να αποφύγουμε εξ’ ολοκλήρου τα downtimes. Λόγω της αυξημένης έκτασης της επίθεσης δεν υπάρχει πρόσβαση στο δίκτυο και στις υπηρεσίες από το internet ενώ τα μηχανήματα είναι up. Οι διαχειριστές του δικτύου μας εργάζονται ανελλιπώς για την αντιμετώπιση της επίθεσης.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους πελάτες μας για την κατανόηση και την υπομονή τους.